Despre noi

SC ELECMOND ELECTRIC SRL a fost infiintata in anul 1997 si este specializata in productia, reparatia si revitalizarea transformatoarelor electrice de distributie.

Gama de transformatoare pe care societatea noastra le produce, repara si revitalizeza este cuprinsa in gama de puteri : 25 - 10.000 kVA, cu tensiuni de la 6/0,4 kV, 20/0,4 kV pana la 110 kV.

SC ELECMOND ELECTRIC SRL are in componenta un personal direct productiv , atestat A.N.R.E. cu o vasta experienta in domeniile mentionate mai sus, calificata in cele mai renumite centre de profil existente in tara - SC ELECTROPUTERE SA si fabrica de transformatoare SC TMD/TMC Filiasi.

In cei peste 17 ani de activitate, firma noastra a fabricat, proiectat, montat, reparat, schimbat raportul de transformare si retimbrat un numar foarte mare de transformatoare pentru numerosi clienti , devenind astfel una dintre cele mai importante firme in domeniu. Prin experienta acumulata de a lungul anilor, SC ELECMOND ELECTRIC SRL poate raspunde cu promptitudine solicitarilor clientilor din toate ramurile industriale existente: energetic, petrochimic, extractia minereurilor si a carbunelui, constructoare de masini, agricultura.

Societatea noastra este atestata de A.N.R.E. (Autoritatea Nationala de Reglementare a Energiei) - singura autoritate competenta in Romania , cu Atestat Nr. 8131/2012-2017, pentru:
- "proiectare si executare de instalatii interioare pentru constructii civile si industriale , bransamente aeriene si subterane, la tensiunea nominala de 0,4 kV"
- "incercari de echipamente si instalatii electro-energetice"
- "proiectare de linii electrice, aeriene sau subterane, cu tensiuni nominale de 0,4 kV - 20 kV si posturi de transformare cu tensiunea nominala superioara de cel mult 20 kV"
- "executarea de linii electrice, aeriene sau subterane, cu tensiuni nominale de 0,4 kV - 20 kV si posturi de transformare".

si are implementat un sistem de Management integrat Calitate - Mediu - Sanatate si Securitate ocupationala.

Incercam in permanenta sa aducem noutate produselor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri.